29.11.2009

Agilitytreenit perjantaina 27.11

Perjantaina pääsimme pitkästä aikaa agilitytreeneihin. Meitä oli onneksi vain muutama paikalla, joten ehdimme ottamaan ihan kunnon harjoitukset.

Rauhan kanssa perusongelmana on ihan puhdas treenin puute. Harjoiteltavia asioita ovat:
- keppien sisäänmeno ja itsenäinen pujotteleminen molemmilta puolilta
- kontaktiesteet
- irtoaminen
- lähtö

Meillä oli harjoituksena melko haastava rata, jonka otin suosiolla kahdessa osassa. Ensimmäinen puolisko tuotti paljon vaikeuksia. Rauha ehti siksakeissa mun edelle, ja sen jälkeen takaa huitominen meni vähän säätämiseksi. Kontaktiesteet menivät palkan kanssa ongelmitta, mutta kaipaavat vielä paljon toistoja ollakseen varmoja. Päätin ottaa pallon lisäksi apukaaren A:n alastuloon. Lisätreeniä vaan tähän!

Rauha kiihtyy agilitysta valtavasti. Tämä näkyy eniten kepeillä. Perjantaina se taas yritti jättää matkan varrelta keppejä pujottelematta. Meillä on kyllä kotonakin kepit, mutta ei tuota koiraa saa samaan mielentilaan ilman muita esteitä. Tosin meille tekisi oikein hyvää treenata pujottelua välillä myös kotona...

Kokonaisuutena radalla eteneminen alkoi olla jo melko sujuvaa. Rauha irtoaa treeni treeniltä paremmin myös kauemmas. Sivusuunnassa etäisyyttä olisi vielä hyvä saada lisää.

Meillä on kahdet kisat itsenäisyyspäivänä Purinalla. Sitä ennen emme pääse harjoittelemaan.Ensi viikon tehtävänä onkin ottaa kotona pujotteluharjoituksia aina kun ehdin valoisan aikaan koirien kanssa ulos...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti