19.12.2009

Toko- ja agitilanne 19.12

Blogipäivitysten suhteen on vietetty hetki hiljaiseloa... Joulun alla tuntuu olevan niin paljon muutakin puuhaa, että toko on jäänyt hieman pienempään rooliin. Olemme kuitenkin säännöllisesti treenailleet työn alla olevia liikkeitä.

Kaukokäskyt alkaa hiljalleen edistyä. Rauha osaa jo läheltä vaihtaa asentoa ilman isoja apuja ja liikeratakin on jo kohtuullisen hyvä. Jatkamme kuitenkin edelleen kotona liikkeen hinkkaamista, ja tammikuussa sitten hallitreeneissä myös...

Tunnari on jäänyt yhden palikan kanssa leikkimiseksi, koska tilauksesta huolimatta en ole saanut isältä vielä kasaa vaadittavia häiriökapuloita. Taitaa siis siirtyä keväälle se liike.

Uusi metallikapula löytyi Messukeskuksesta, ja sen nouto on Rauhasta ihan kiva juttu! :) Tosin näillä paukkupakkasilla en ole mennyt ulos treenaamaan ollenkaan, palataan siis hallissa siihenkin liikkeeseen... Ainut sisällä näkyvissä oleva ongelma on tasapaino, eli Rauha ottaa herkästi niin kevyen otteen kapulasta, että se "valuu" sen suussa toiseen reunaan. Olen luovutuksissa aina ensin korjannut otteen suoraksi, ennenkuin otan kapulan vastaan.

Ehdimme viikko sitten myös agilitytreeneihin pitkästä aikaa. Tein suunnilleen suunnittelemiani asioita. Eteen-käskyn harjoittelua targetin (narupallo) kanssa. Se toimi oikein hyvin.

Keppejä teimme eri kulmista, tätä tarvitsee edelleen treenata, mutta kyllähän tuo koira osaa jo vasemmalla pujotella melkoisen hyvin. Uskalsin myös testailla omaa sijoittautumistani pujottelun aikana. Rauhan pujotteluvauhti kasvoi tosi kovaksi, jos lähdin edistämään (mutta pysyi pujottelussa!). Se kesti myös sivusuunnassa noin kahden-kolmen metrin etäisyyden. Takaaleikkausta en treenannut, koska keppejä ei saanut lyhennettyä, ja haluan sen aloittaa neljällä kepillä.

Muutoin Rauha oli kohtuullisen aivottomalla tuulella. Liekö johtunut siitä, että mulla oli pitkästä aikaa koko lauma mukana, ja Salli sai aloittaa treenit ennen Rauhaa. Rauha ehti treenien aikana mm. hyppiä pois keinulta (aiemmin ei mitään ongelmaa). Muutaman namiavusteisen toiston jälkeen oli taas ok. Lisäksi se ei muka enää tiennyt mistä välistä rengas hypätään. Tämäkin on osattu jo yli vuosi ongelmitta. No, säännölliset treenit auttavat varmasti tällaisiin juttuihin. Onneksi allekirjoittaneen työpaikka ja työajat muuttuvat vuodenvaihteesta, joten keväällä meidän pitäisi jopa päästä joka viikko treenaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti